Vlčí stopa v oddílovém roce 2019/2020


V listopadu jsme oslavili 45. narozeniny Vlčí stopy. Na narozeniny dorazili vysloužilci i se svými dětmi, nejmladším účastníkem se stala Linda s tátou Vlkem a mamkou Janou. Králík rozdělal oheň a Kaa nakrojila narozeninový dort, který oddílu tradičně upekla. Byl skvělý!

Kaa topila v klubovně, aby na promítání oddílových filmů bylo pěkně teploučko, na jejich shlédnutí však mnoho času nezůstalo. V tradiční oddílové celťárně byly rozložené všechny oddílové kroniky. Celťárna skrývala celou oddílovou historii. Jen začít listovat... K narozeninám jsme vystrojili také slavnostní ohňostroj - malý, ale náš!

 

Tak jsme to stihli! Než nás začal limitovat koronavirus, uskutečnilo se v únoru na Písečníku promítání starých oddílových filmů. A tak účastníci mohli po 15 letech jejich dobrodružných osudů shlédnout filmy z tábotů a dalších akcí. A také oddílové časopisy Kamarád a prezentaci ze 45 let oddílové činnosti. A popovídat si s kamarády, které často hodně dlouho neviděli. Akce to byla skvělá! Díky všem, jejichž přičiněním se mohla uskutečnit.

Vše je připravno, můž se začít. U vchodu byla umístěna Kniha podpisů a první hosté přicházejí. Na notebooku jsme měli připravenou ke shlédnutí prezentaci 45 let oddílové činnosti. Na promítání filmů dorazila též Kaa!

Před zahájením promítání se hodně povídalo. Na obrazovce je seznam filmů, to všechno si můžeme promítnout! Baghíra svolala všechny účastníky do místnosti s promítacím plátnem. Poslední snímek by se dal popsat slovy Koukni, to je mamka na táboře, když jí bylo skoro jako tobě :-)

Baghíra


end